logo VVA Informatisering

Intelligent Workforce

Met slimme inzet van data en tooling maken we werk voor medewerkers uitdagender, ​efficiënter en creëren we ruimte ​voor de zaken waar zij het verschil op kunnen maken. Daarnaast dragen we bij aan betere besluitvorming en organisatiesturing.

Waarom investeren in de oplossingen van Intelligent Workforce?

In de dagelijkse praktijk voeren medewerkers onnodig veel repetitieve en relatief ‘saaie’ werkzaamheden uit die eigenlijk heel goed geautomatiseerd kunnen. De crux is niet om nog harder te werken maar slimmer. Met nieuwe technieken als robotic process automation (RPA), kunstmatige intelligentie of process mining zet jouw organisatie de volgende stap in de digitale transformatie naar een efficiëntere en meer data-gedragen organisatie die slimmer werkt. Medewerkers houden zo meer tijd over voor uitdagendere taken waar zij juist het verschil op kunnen maken!

Hoe wij kunnen helpen

Met Intelligent Workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken door de inzet van:

Z  Robotic Process Automation (RPA)
Z  Process Mining
Z  Artificial Intelligence en Predictive Analytics
Z  Datavisualisatie m.b.v. PowerBI

Met Intelligent Workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken door de inzet van:

Z  Robotic Process Automation (RPA)
Z  Process Mining
Z  Artificial Intelligence en Predictive Analytics
Z  Datavisualisatie m.b.v. PowerBI

We nemen je organisatie en medewerkers mee in deze nieuwe realiteit. We noemen dat ‘data-gedragen’ werken. De technologie gaat wel werken, maar medewerkers moeten die ook omarmen en zich eigen maken. Dan voelen zij zich daadwerkelijk ondersteund en gaat het vliegen.
Bij het verkennen van toepassingsmogelijkheden kijken we naar quickwins om je organisatie snel de voordelen te laten ervaren. Organisaties kunnen zelf willen leren om deze oplossingen in te zetten, ondersteunen we met training en advisering.

We nemen je organisatie en medewerkers mee in deze nieuwe realiteit. We noemen dat ‘data-gedragen’ werken. De technologie gaat wel werken, maar medewerkers moeten die ook omarmen en zich eigen maken. Dan voelen zij zich daadwerkelijk ondersteund en gaat het vliegen.

Bij het verkennen van toepassingsmogelijkheden kijken we naar quickwins om je organisatie snel de voordelen te laten ervaren. Organisaties kunnen zelf willen leren om deze oplossingen in te zetten, ondersteunen we met training en advisering.

TIP!

Benieuwd welke processen binnen jouw organisatie geschikt zijn voor de toepassing van RPA? Met onze RPA opportunity scan maken we dit snel inzichtelijk!

TIP!

benieuwd welke processen binnen jouw organisatie geschikt zijn voor de toepassing van RPA? Met onze RPA opportunity scan maken we dit snel inzichtelijk!

Producten & Diensten

G
Process mining gebruikerstraining

Op basis van de huidige processen binnen jouw organisatie en de daaraan gestelde normen en KPI’s richten onze experts de process mining software in. Vervolgens trainen we gebruikers over het in gebruik nemen van deze software. We leren ze welke functionaliteiten erin zitten en hoe je door het systeem navigeert. Vervolgens lichten we toe hoe de dashboards te interpreteren en de process performance te analyseren.

G
Process mining dashboard
Met het process mining dashboard wordt een organisatie in staat gesteld om interne bedrijfsprocessen te visualiseren en te analyseren. Het dashboard toont op basis van logdata uit de proces ondersteunende systemen (near) realtime het daadwerkelijke procesverloop met bijhorende KPI’s. Het process mining dashboard is inclusief dataontsluiting gemiddeld binnen tien dagen te implementeren.
G
Data-gedragen werken
Organisaties die de kracht van data willen benutten helpen we met PowerBI, Process Mining dashboards en Datascience toepassingen met Artificial Intelligence. Wij geloven niet in algoritmes die automatisch voor organisaties beslissingen nemen. Wel in een aanpak waarbij medewerkers leren werken met deze tools en zich geholpen voelen met de voorspellende en adviserende kracht van deze toepassingen. Data-gedragen werken noemen we dat.
G
Contract aanpassingen
Grootschalige aanpassingen in variabele componenten van contracten, overeenkomsten of voorwaarden, komen bij uitstek in aanmerkingen voor verwerking door een robot. Denk hierbij aan bedragen, percentages, etc. Dit gaat snel en foutloos en voorkomt een hoop extra werk voor medewerkers.
G
Procesoptimalisatie met RPA
Onze slimme RPA oplossingen verbeteren en versnellen besluitvorming en automatiseren repetitieve taken. Het biedt oplossingen voor het verlagen van de administratieve last en het verhogen van de productiviteit én werkvreugde in organisaties.
G
RPA Opportunity scan
RPA, wat is het en wat kun je er allemaal mee? Tijdens de opportunity scan gaan we hier uitvoerig op in. Vervolgens onderzoeken we met elkaar op interactieve wijze uitgebreid welke processen binnen de organisatie geschikt zijn voor de inzet van RPA. Vaak levert dit een hele lijst op. De volgende stap is natuurlijk om een van deze processen daadwerkelijk te vertalen naar een RPA oplossing!
G
Masterclass Business Intelligence

Hoe maak je van BI een succes? Uit onderzoek blijkt dat de implementatie van BI projecten bij 70% van de organisaties mislukt. Veel organisaties zijn bezig met Business Intelligence, maar wat heb je nodig om BI tot een succes te maken? In deze masterclass van een halve dag staan we aan de hand van een BI framework stil bij de belangrijkste elementen van een succesvol BI traject. Zaken als visie en strategie, governance, datakwaliteit, architectuur en uitvoering komen aan bod. Daarnaast geven we inzicht in de belangrijkste succesfactoren en valkuilen van BI en welke randvoorwaarden er nodig zijn voor een succesvol BI Traject.

G
SMS Robot
Een SMS Robot herinnert klanten aan afspraken of houdt ze op de hoogte van de status van een ingediend verzoek of klacht. SMS is een snel en doeltreffend informatiemiddel. Een SMS bericht wordt immers sneller en vaker gelezen dan een e-mail, brief of bericht in het klantportaal. Dit lijdt tot minder no shows, telefoontjes en mailtjes, goed geïnformeerde huurders/cliënten en een hogere klant- tevredenheid. De SMS Robot is naar eigen wens in te richten, snel op te leveren en je betaalt alleen per daadwerkelijk verstuurde SMS. We vertellen graag meer over hoe de SMS Robot onze klanten met succes ondersteunt.
G
Workshop PowerBI
Is er binnen jouw organisatie behoefte aan realtime gebruiksklare informatie op een plek zonder veel handmatig werk in Excel? Leer werken met Microsoft PowerBI! Bouw je eigen dashboards voor een beter overzicht die precies tonen waar behoefte aan is. PowerBI is te koppelen met iedere applicatie. In deze workshop leer je gegevens ophalen, gebruiksklaar maken en vervolgens om te zetten in bruikbare visualisaties.
G
RPA foundation training
Hoe doel van deze training is om medewerkers vanuit een eerste kennismaking met RPA in staat te stellen om zelf (simpele) processen te automatiseren en robots in beheer te nemen. De training is geïnspireerd op de Developer Foundation training van UiPath. We behandelen de basis en geven inzicht in de verdere mogelijkheden van UiPath.
G
RPA in a day
Tijdens de scan krijg je in korte introductie in RPA en UIPath in het bijzonder. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag en bouwen de deelnemers zelf een simpele maar werkende robot. Vervolgens kijken we met elkaar naar de mogelijkheden voor RPA binnen de eigen organisatie.
G
Bankafschriften vereffenen
Binnenkomende betalingen worden door deze robot volautomatisch vereffent met de openstaande posten. Zo hebben de medewerkers van de administratie meer tijd voor andere complexere taken.
G
Meterstanden

Een proces dat bijzonder geschikt is voor de inzet van een robot is het controleren en het aan- en afmelden van de meterstanden in het energie portaal.

G
Gegevens wijzigen en opschonen

Het op grote schaal opschonen ven wijzigen van gegevens is een taak die uitermate geschikt is voor een robot. Repeterend, tijdrovend en foutgevoelig.

Meer weten over

INTELLIGENT WORKFORCE

Meer weten over

INTELLIGENT WORKFORCE

Benieuwd hoe jullie nog slimmer kunnen werken?
Waarschijnlijk wel! We bespreken graag de kansen voor jouw organisatie. Vul het contactformulier in en we maken een (digitale) afspraak om de opties vrijblijvend met je door te nemen.

14 + 5 =