logo VVA Informatisering
Jasper de Kok, Student consultant
Jasper de Kok
Student consultant
“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.”
Q
Meer over Jasper

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Ik houd mij voornamelijk bezig met vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging. Dit in de vorm van advies, maar ook door interessante bewustwordingsacties en workshops uit te voeren.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ga graag zo snel mogelijk van punt A naar B. Of dat door de modder, op het water of over asfalt is, maakt me niet uit. Zolang het maar hard gaat en ik het stuur in mijn handen krijg. Als het enigszins kan, deel ik deze passie graag door anderen mee te nemen.

Laurensjan van Bruggen, Student consultant
Laurensjan van Bruggen
Student consultant
“Het komt wel goed.”
Q
Meer over Laurensjan

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Klanten en collega´s kunnen bij mij terecht voor digicoaching/Tobias gerelateerde vragen. Ik ben nu al meer dan een anderhalf jaar werkzaam aan de digicoaching-tak van VVA en heb in die tijd veel geleerd. Daarnaast ben ik ook altijd bereid mee ter denken aan nieuwe innovatieve ideeën.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Mijn interesse ligt bij auto’s en dan vooral de snelle varianten, Italiaans Brits of Duits zolang het maar snel is. De snelheid, precisie en nauwkeurigheid zie je ook terug in mijn werk als Student-consultant bij VVA.

Thuy-An Le, Student consultant
Thuy-An Le
Student consultant
“Carpe diem!”
Q
Meer over Thuy-An
Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Als DigiCoach kan je bij mij terecht voor ICT-gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan trainingen geven aan klanten over het gebruik van Microsoft 365.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig mijn vrienden te vinden in de sportschool. Tijdens het sporten motiveren we elkaar en dit geeft mij weer veel energie voor mijn studie en werk.

Floris Hessels, Student consultant
Floris Hessels
Student consultant

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Q
Meer over Floris

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Ik ben bij VVA werkzaam als DigiCoach. Hierbij ben ik vooral bezig met Tobias AX.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ben op dit moment derdejaars Informatie & Economie-student aan de Universiteit Leiden. Dit is een relatief nieuwe en unieke opleiding, waarbij je leert om met informatietechnologie kansen en problemen binnen organisaties aan te pakken. Na mijn bachelor ben ik van plan om de master Business & IT te gaan volgen aan de Universiteit Leiden. Naast mijn werk en studie houd ik van reizen en ben ik een echte sportfanaat. Om deze activiteiten dagelijks vol energie te kunnen doen is gezond eten heel belangrijk. Ik vind koken leuk om te doen en de Mexicaanse keuken is daarbij mijn favoriet.

Roy Wemmers, Student consultant
Roy Wemmers
Student consultant
“Als je iets doet, dan doe je het goed!”
Q
Meer over Roy

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Voor vrijwel alles wat met RPA en ontwikkeling te maken heeft. Door het draaien van meerdere RPA-projecten heb ik een redelijke kennis kunnen ontwikkelen van deze specifieke tak van sport. Naast het draaien van RPA-projecten ben ik ook bezig met bredere ontwikkeling van applicaties in zowel low-code als code vorm; zo ben ik redelijk vaardig in de ontwikkeling in Mendix en kan ik mijn weg goed vinden in Python.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ben iemand die graag dingen onderneemt! Ik ben ook best handig en daardoor dus vaak bezig met klussen. Ik rij erg graag motor, speel drums en speel een aantal keer in de week tennis. Naast mijn bezigheden ben ik ook graag met vrienden op stap, want gezelligheid mag uiteraard niet ontbreken.

Rik van Baar, Student consultant
Rik van Baar
Student consultant
“Ik hou van werken zolang het werk is waar ik van hou.”
Q
Meer over Rik

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Alles wat gerobotiseerd kan worden (; Ik denk graag mee over oplossingen op vraagstukken bij klanten, dit doe ik met mijn expertise van RPA en de lessen geleerd bij de studie informatica & economie.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik sta met een koptelefoon op de foto, muziek is namelijk mijn grootste hobby. Of het nou lekker dansen op een festival is of een avondje op de bank, muziek maakt mijn dag altijd beter!

Mai Linh Koppelaar, Student designer UX/UI
Mai Linh Koppelaar
Student designer UX/UI

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Q
Meer over Mai Linh

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Bij mij kan je terecht voor communicatie op een leuke en innovatieve manier! Ik houd me voornamelijk bezig met de ontwikkeling van DigiChallenges, waarbij leuk leren centraal staat.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Van -30 graden in Lapland tot 30+ graden in Vietnam; ik reis het liefst naar zoveel mogelijk verschillende plaatsen over de gehele wereld.

Bram Mies, Student consultant
Bram Mies
Student consultant
“Work hard play hard, het plezier in mijn werk is het allerbelangrijkste!”
Q
Meer over Bram

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Mijn expertise ligt voornamelijk in het vertalen van businessvraagstukken naar technische oplossingen. Verder houd ik me binnen VVA bezig met het ontwikkelen van software-robots, ofwel RPA-oplossingen. Ook ben ik actief met phishingsimulaties en zorg ik dat organisaties zich meer bewust worden van deze soort internetcriminaliteit.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Op de foto sta ik met een fysieke Bitcoin munt in mijn hand. Deze Bitcoin staat voor mij voor disruptieve technologie, waar ik heel erg enthousiast van word. Nieuwe technologieën die de wereld veranderen, denk aan AI, Web3 en AR, maken mij nieuwsgierig voor de toekomst.

Lennart Huygen, Student consultant
Lennart Huygen
Student consultant
“Tekst volgt.”
Q
Meer over Lennart

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Tekst volgt.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Tekst volgt.

Tim Ooijen, Student consultant
Tim Ooijen
Student consultant

“Tekst volgt.”

Q
Meer over Tim

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Tekst volgt.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Tekst volgt.

Thomas IJpelaar, Student consultant
Thomas IJpelaar
Student consultant
“Tekst volgt.”
Q
Meer over Thomas

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Tekst volgt.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Tekst volgt.

Sven Haverkamp, Student consultant
Sven Haverkamp
Student consultant

“Tekst volgt.”

Q
Meer over Sven

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Tekst volgt.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Tekst volgt.

Tess Fransen, Student consultant
Tess Fransen
Student consultant
“Het is altijd het goede moment om iets goeds te doen.”
Torsten van Ham, Student consultant
Torsten van Ham
Student consultant
“Tekst volgt.”
Jasper de Kok, Student consultant
Jasper de Kok
Student consultant
“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.”
Q
Meer over Jasper

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Ik houd mij voornamelijk bezig met vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging. Dit in de vorm van advies, maar ook door interessante bewustwordingsacties en workshops uit te voeren.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ga graag zo snel mogelijk van punt A naar B. Of dat door de modder, op het water of over asfalt is, maakt me niet uit. Zolang het maar hard gaat en ik het stuur in mijn handen krijg. Als het enigszins kan, deel ik deze passie graag door anderen mee te nemen.

Laurensjan van Bruggen, Student consultant
Laurensjan van Bruggen
Student consultant
“Het komt wel goed.”
Q
Meer over Laurensjan

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Klanten en collega´s kunnen bij mij terecht voor digicoaching/Tobias gerelateerde vragen. Ik ben nu al meer dan een anderhalf jaar werkzaam aan de digicoaching-tak van VVA en heb in die tijd veel geleerd. Daarnaast ben ik ook altijd bereid mee ter denken aan nieuwe innovatieve ideeën.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Mijn interesse ligt bij auto’s en dan vooral de snelle varianten, Italiaans Brits of Duits zolang het maar snel is. De snelheid, precisie en nauwkeurigheid zie je ook terug in mijn werk als Student-consultant bij VVA.

Thuy-An Le, Student consultant
Thuy-An Le
Student consultant
“Carpe diem!”
Q
Meer over Thuy-An
Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Als DigiCoach kan je bij mij terecht voor ICT-gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan trainingen geven aan klanten over het gebruik van Microsoft 365.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig mijn vrienden te vinden in de sportschool. Tijdens het sporten motiveren we elkaar en dit geeft mij weer veel energie voor mijn studie en werk.

Floris Hessels, Student consultant
Floris Hessels
Student consultant

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Q
Meer over Floris

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Ik ben bij VVA werkzaam als DigiCoach. Hierbij ben ik vooral bezig met Tobias AX.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ben op dit moment derdejaars Informatie & Economie-student aan de Universiteit Leiden. Dit is een relatief nieuwe en unieke opleiding, waarbij je leert om met informatietechnologie kansen en problemen binnen organisaties aan te pakken. Na mijn bachelor ben ik van plan om de master Business & IT te gaan volgen aan de Universiteit Leiden. Naast mijn werk en studie houd ik van reizen en ben ik een echte sportfanaat. Om deze activiteiten dagelijks vol energie te kunnen doen is gezond eten heel belangrijk. Ik vind koken leuk om te doen en de Mexicaanse keuken is daarbij mijn favoriet.

Roy Wemmers, Student consultant
Roy Wemmers
Student consultant
“Als je iets doet, dan doe je het goed!”
Q
Meer over Roy

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Voor vrijwel alles wat met RPA en ontwikkeling te maken heeft. Door het draaien van meerdere RPA-projecten heb ik een redelijke kennis kunnen ontwikkelen van deze specifieke tak van sport. Naast het draaien van RPA-projecten ben ik ook bezig met bredere ontwikkeling van applicaties in zowel low-code als code vorm; zo ben ik redelijk vaardig in de ontwikkeling in Mendix en kan ik mijn weg goed vinden in Python.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik ben iemand die graag dingen onderneemt! Ik ben ook best handig en daardoor dus vaak bezig met klussen. Ik rij erg graag motor, speel drums en speel een aantal keer in de week tennis. Naast mijn bezigheden ben ik ook graag met vrienden op stap, want gezelligheid mag uiteraard niet ontbreken.

Rik van Baar, Student consultant
Rik van Baar
Student consultant
“Ik hou van werken zolang het werk is waar ik van hou.”
Q
Meer over Rik

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Alles wat gerobotiseerd kan worden (; Ik denk graag mee over oplossingen op vraagstukken bij klanten, dit doe ik met mijn expertise van RPA en de lessen geleerd bij de studie informatica & economie.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Ik sta met een koptelefoon op de foto, muziek is namelijk mijn grootste hobby. Of het nou lekker dansen op een festival is of een avondje op de bank, muziek maakt mijn dag altijd beter!

Mai Linh Koppelaar, Student designer UX/UI
Mai Linh Koppelaar
Student designer UX/UI

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Q
Meer over Mai Linh

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Bij mij kan je terecht voor communicatie op een leuke en innovatieve manier! Ik houd me voornamelijk bezig met de ontwikkeling van DigiChallenges, waarbij leuk leren centraal staat.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Van -30 graden in Lapland tot 30+ graden in Vietnam; ik reis het liefst naar zoveel mogelijk verschillende plaatsen over de gehele wereld.

Bram Mies, Student consultant
Bram Mies
Student consultant
“Work hard play hard, het plezier in mijn werk is het allerbelangrijkste!”
Q
Meer over Bram

Waarvoor kunnen klanten en collega’s bij jou terecht? Vertel iets over je expertise en zakelijke interesses.
Mijn expertise ligt voornamelijk in het vertalen van businessvraagstukken naar technische oplossingen. Verder houd ik me binnen VVA bezig met het ontwikkelen van software-robots, ofwel RPA-oplossingen. Ook ben ik actief met phishingsimulaties en zorg ik dat organisaties zich meer bewust worden van deze soort internetcriminaliteit.

Vertel kort iets over jezelf en het item waarmee je op de foto staat.
Op de foto sta ik met een fysieke Bitcoin munt in mijn hand. Deze Bitcoin staat voor mij voor disruptieve technologie, waar ik heel erg enthousiast van word. Nieuwe technologieën die de wereld veranderen, denk aan AI, Web3 en AR, maken mij nieuwsgierig voor de toekomst.