logo VVA Informatisering

Gertjan Poleij

“Onze robot die het type mail herkent uit de infobox en automatisch verwerkt in de juiste emailmap van het IRIS-klantportaal is een echte uitkomst voor ons!”

Michelle van Engelenburg

“VVA heeft voor ons een robot gemaakt, waarmee ik enorm veel tijd kan besparen in mijn wekelijkse werkzaamheden. Waar ik voorheen urenlang mee bezig was, ben ik nu in een paar klikken klaar. Het kost nu nog wat tijd om het juiste format in te vullen, maar zeker...

Yasemin Bagci

“Wat fijn om in simpele stappen te leren hoe Process Mining ons kan ondersteunen om het huurincasso-werkproces te verbeteren en zo de dienstverlening naar onze huurders te optimaliseren.”

Rob Boogaard

“Onze robot die huuropzeggingen die via een webformulier binnenkomen automatisch verwerkt in het ERP- en DMS-systeem levert ons veel tijdswinst op.”

Patrick Rybakowski

“Op een gegeven moment werden we geconfronteerd met zo’n 10 procent no-shows. Dus dat onze medewerkers voor een gesloten deur stonden en dat alleen al bij de afspraken voor een voor- en eindinspectie. De SMS Robot activeert mensen en de resultaten zijn zonder...