logo VVA Informatisering

Contractverlenging Maasvallei en Woningstichting Berg & Terblijt

Vrijdag 21 januari was de contractverlenging met Maasvallei Maastricht en Woningstichting Berg en Terblijt. Ralph Reisinger van Maasvallei zei het volgende over de contractverlenging met Itris: “Maasvallei heeft de digitale strategie herijkt en hierbij gekeken welke manier ViewPoint ons daarin kan blijven ondersteunen in het behalen van deze ambities. Hierbij hebben we al gezien dat ViewPoint dit voor de komende jaren ook weer kan. Ook is het voor alle medewerkers veel fijner dat beide woningcorporaties met hetzelfde systeem ViewPoint werken. Hierdoor kun je veel efficiënter en effectiever werken.”

Hierop gaf Alex Meij van Maasvallei nog een aanvulling: “Wij zien Itris als een fijne samenwerkingspartner en de strategie van ons en van Itris sluiten mooi op elkaar aan. Hierdoor kunnen we de dienstverlening naar onze klant steeds beter maken.” Harry Huntjes van Woningstichting Berg en Terblijt sluit zich hierbij volledig aan.

De beide woningcorporaties hadden VVA informatisering ingeschakeld als onafhankelijk adviesbureau. Mark Musters, VVA-informatisering gaf hierop een toelichting: “Ik zit hier als Verlengstuk van Maasvallei en vanuit die rol ben ik uiteraard volop betrokken bij het opstellen van de digitale strategie en die herijking hiervan. Ik sluit mij volledig aan hoe deze strategie aansluit op alle partijen. Met de ambitie die wij vanuit Maasvallei gezamenlijk hebben opgesteld hebben we ook gekeken hoe dit aansluit. Vanuit mijn advies zien wij ook deze samenwerking weer voor de komende jaren.”

Graag willen wij Maasvallei Maastricht, Woningstichting Berg en Terblijt en VVA-informatisering hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Itris en kijken we samen uit naar een mooie toekomst.

Bron: Itris, Foto: Itris

VVA

Klantcases

Lieven de Key: Een jaar na de lancering van Tobias 365

In mei 2022 ging Lieven de Key live met Tobias 365, na enkele noodzakelijke functionele uitbreidingen in juli en oktober werd het project in december overgedragen aan de beheerorganisatie. Een jaar na de lancering interviewt projectleider Eric Jansen van VVA-informatisering Jan-Kees Medik, de opdrachtgever en directeur Financiën & Bedrijfsvoering bij Lieven de Key.

Nieuws

Ontdek de wereld van AI met onze AI webinar!

​Met enthousiasme kijken we terug op een interessante AI-webinar die vol zat met waardevolle inzichten en inspirerende discussies. Tijdens deze webinar hebben we een diepgaande verkenning gemaakt van de actuele ontwikkelingen, trends en toepassingsmogelijkheden van AI. Van fundamentele theoretische principes tot praktische implementaties, we hebben de deelnemers meegenomen op een inspirerende reis door de grenzeloze wereld van kunstmatige intelligentie.