logo VVA Informatisering

Contractverlenging Maasvallei en Woningstichting Berg & Terblijt

Vrijdag 21 januari was de contractverlenging met Maasvallei Maastricht en Woningstichting Berg en Terblijt. Ralph Reisinger van Maasvallei zei het volgende over de contractverlenging met Itris: “Maasvallei heeft de digitale strategie herijkt en hierbij gekeken welke manier ViewPoint ons daarin kan blijven ondersteunen in het behalen van deze ambities. Hierbij hebben we al gezien dat ViewPoint dit voor de komende jaren ook weer kan. Ook is het voor alle medewerkers veel fijner dat beide woningcorporaties met hetzelfde systeem ViewPoint werken. Hierdoor kun je veel efficiënter en effectiever werken.”

Hierop gaf Alex Meij van Maasvallei nog een aanvulling: “Wij zien Itris als een fijne samenwerkingspartner en de strategie van ons en van Itris sluiten mooi op elkaar aan. Hierdoor kunnen we de dienstverlening naar onze klant steeds beter maken.” Harry Huntjes van Woningstichting Berg en Terblijt sluit zich hierbij volledig aan.

De beide woningcorporaties hadden VVA informatisering ingeschakeld als onafhankelijk adviesbureau. Mark Musters, VVA-informatisering gaf hierop een toelichting: “Ik zit hier als Verlengstuk van Maasvallei en vanuit die rol ben ik uiteraard volop betrokken bij het opstellen van de digitale strategie en die herijking hiervan. Ik sluit mij volledig aan hoe deze strategie aansluit op alle partijen. Met de ambitie die wij vanuit Maasvallei gezamenlijk hebben opgesteld hebben we ook gekeken hoe dit aansluit. Vanuit mijn advies zien wij ook deze samenwerking weer voor de komende jaren.”

Graag willen wij Maasvallei Maastricht, Woningstichting Berg en Terblijt en VVA-informatisering hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Itris en kijken we samen uit naar een mooie toekomst.

Bron: Itris, Foto: Itris

VVA

Nieuws

Voel jij je wel eens een robot?

Wie heeft er nooit mee te maken gehad? Dag-in, dag-uit dezelfde handelingen in het systeem. Het ene systeem wordt opgestart, de data wordt vergaard en vervolgens in het andere systeem geplaatst.